Allerøds bedste damehold fik en fremragende start på danmarksturneringen, da 1. divisionsholdet vandt weekendens tre kampe i Horsens. To af kampene efter nogle meget nervepirrende kampe.

Lørdagens første kamp mod Herlev var en af de tætte. Efter nederlag i doublen og fem sejre i de ni singler, skulle holdkampen afgøres med Golden Set. Laura havde allerede spillet en hovedrolle med tre sejre – blandt andet mod Herlevs bedste spiller. Og lige præcis de to stod over for hinanden i den afgørende omspil. Her var det igen Laura, som trak det længste strå med sætsejr på 12-10.

I lørdagens anden kamp viste Allerød ingen nåde mod værterne fra Horsens. Sejren blev på 10-0, men der var et par tætte kampe i blandt.

Søndag formiddag spillede Allerød så imod B75 fra det nordjyske, som også var ubesejret efter lørdagens kampe. Allerød fik den bedste start med sejr i den indledende double, men tabte så de næste tre kampe, før Allerød igen kom igang. Allerød bragte sig foran med 4-3 inden B75 fik udligning. Og i de sidste to kampe vandt Laura en 5-sæts kamp, og Mille slog derefter det sidste søm i med sejr på 3-1.

Weekendens tre kampe sikrede Allerød 8 point, der dermed ligger alene i spidsen af rækken. Holdet ligger dermed godt til ift. den vigtige top 2 pladsering, der sikrer en plads i oprykningsspillet.Source

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her