Kilde


ABTK’s damer tog i dag hul på forårets oprykningsspil til Bordtennisligaen, da de i Ballerup mødte Roskilde og hjemmeholdet fra Ballerup.

To stærke hold med mange dygtige, erfarne spillere, hvoraf flere har adskillige landskampe og DM-titler på samvittigheden. Gode, lærerige kampe for de fire unge ABTK’ere, der med en gennemsnitsalder på blot 18 år er blandt rækkens yngste (til sammenligning var modstandernes gns-alder hhv 43 og 45 år).

Kampen mod Roskilde blev en tæt affære, som endte med en sejr på 6-4 til Allerød efter fire femsætskampe, hvoraf tre blev afgjort med mindst mulige marginal (heraf to til Roskilde). Sofie vandt sine tre singler, Emma vandt to, og sammen vandt de doublen. Laura tabte sine tre kampe, men var tæt på med et nederlag på 16-18 i femte sæt😬

Ballerup var for stærke for de unge ABTK’ere. Hjemmeholdet vandt med 9-1, men med et modsat fortegn i de tre tætte femsætsnederlag ville det være endt med en tættere slutstilling. Måske var det erfaringen, der gjorde forskellen. Sofie vandt en single og var tæt på en mere. Emma og Talar tabte hver deres femsætsgyser med to bolde i afgørende.

Alt i alt en lang, god dag for ABTK, som søndag spiller endnu en kamp i oprykningsspillet. Det er lokalopgøret mod Hillerød 2 kl. 14.00 på hjemmebanen i Lillerødhallen. Så kig gerne forbi og hep på pigerne!

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her